This is some alt text for the image

Leer meer over

Topmerken die staan voor kwaliteit

deco deco deco deco deco deco deco deco
 • Close

  Bud

  www.kingofbeers.nl

  Bud, ‘The King of Beers’, is het grootste biermerk ter wereld en staat bekend om de unieke 'smooth taste'. Bud wil inspireren om zelf de regie in je leven te pakken, dromen na te jagen en vooral trots te zijn op dat waar jij in gelooft.

 • Close

  Leffe

  www.leffe.com

  Leffe is een van de oudste Belgische abdijbieren. Zijn oorsprong gaat terug tot 1240. Het is een authentiek proeverijbier, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebrouwen volgens een eeuwenoude traditie. Altijd welkom.

 • Close

  Dommelsch

  www.dommelsch.nl

  Al sinds 1744 wordt bier gebrouwen aan de Dommel in de Dommelsche bierbrouwerij. Dommelsch profileert zich als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren

 • Close

  Hertog Jan

  www.hertogjan.nl

  De brouwers van Hertog Jan brouwen in Arcen de mooiste bieren van de hoogste kwaliteit. Met kennis, liefde en soms stevige discussies. Uit liefde voor bier.

 • Close

  Jupiler

  www.jupiler.be

  Jupiler is het N°1 bier in België. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille.

 • Close

  Stella Artois

  www.stellaartois.com

  Stella Artois is een internationale ster. Het is het bestverkopende Belgische bier ter wereld met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Leuven van 1366.

  Food pairing

  Barbecue

 • Close

  Corona

  www.corona.com

  Corona is een populair en zeer verfrissend bier uit Mexico dat mensen inspireert om te breken met de dagelijkse routine en meer tijd buitenshuis door te brengen. Corona wordt ijskoud en rechtstreeks uit de fles gedronken met een partje limoen in de hals.

 • Close

  Hoegaarden

  www.hoegaarden.com

  Hoegaarden, een uniek en authentiek Belgisch witbier, voor het eerst gebrouwen in 1445. De smaak van Hoegaarden is uniek en complex: zoet en zuur met een vleugje bitterheid, een kruidig spoor van koriander en een zweem sinaasappel.

 • Close

  Goose Island

  www.gooseisland.com

  Goose Island staat vooral bekend om haar innovatieve brouwtechnieken en veelomvattende speciaalbierportfolio. Ontstaan als brew pub in Chicago, is Goose Island inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste craft brewers in Amerika.

  Food pairing

  Vette vis, pittige gerechten, barbecue, zoete desserts

 • Close

  Tripel Karmeliet

  bestbelgianspecialbeers.be

  Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen volgens een authentiek bierrecept uit 1679, afkomstig van het oude Dendermondse Karmelietenklooster. Dit meer dan 300 jaar oude bierrecept beschrijft het gebruik van de 3 graansoorten: tarwe, haver en gerst.

  Food pairing

  Pittige kaas, droge metworst