Header image

Leer meer over

Onze brouwerijen

Onze bieren brouwen we in de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen en de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Breda is het thuis van ons kantoor. Verder hebben we 11 regionale distributiekantoren verspreid over het hele land, een landelijk distributiecentrum en een eigen Horeca Technische Service vestiging.

Dommelsche Bierbrouwerij

Al sinds 1744 wordt bier gebrouwen aan de Dommel in de Dommelsche bierbrouwerij. Het is daarmee de oudste nog werkende brouwerij van Nederland volgens Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur. De brouwerij is gespecialiseerd in het brouwen van pils. Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij één van de grootste werkgevers in de gemeente Valkenswaard. Ook speelt de brouwerij een belangrijke sociale rol in de gemeente, via sponsoring van het bloemencorso, goede doelen, gildes, verenigingen en stichtingen. De Dommelsche bierbrouwerij is één van de duurzaamste brouwerijen van Nederland. De brouwerij is deels zelfvoorzienend door het zelf produceren van biogas uit afvalwater. De afgelopen 5 jaar reduceerde de brouwerij het waterverbruik met 15% en de CO2 footprint met 20%.


Hertog Jan Brouwerij Arcen

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Al sinds 1915 werken de brouwers hier iedere dag aan het perfecte bier. Ruik en ervaar het complete brouwproces onder leiding van een ervaren gids. Van de moutzolder naar de authentieke koperen brouwketels en tot in de kelder. Wil je de brouwerij bezoeken? Boek dan hier dan een rondleiding.