bgbg
swoosh

Retail

Succesvolle merken zetten de trend

AB InBev is een ervaren en goede partner in het Retailkanaal. Ons sterke merkenportfolio bestaat stuk voor stuk uit A-merken: Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck’s. Bovendien biedt het verschillende typen consumenten een ‘eigen’ bier en bevat het portfolio een bier voor elk moment.
 
Onze bieren zijn in meer dan 4.600 Nederlandse supermarkten en 2.500 slijterijen te koop. Onze account managers, werkend vanuit het hoofdkantoor van AB InBev Nederland in Breda, hebben contact met de hoofdkantoren van supermarkt- en slijterijorganisaties. Onze vertegenwoordigers werken in het hele land en bezoeken dagelijks bedrijfsleiders en zelfstandig ondernemers op de winkelvloer. Met onze afdeling Trade Marketing en Category Management bedienen we hoofdkantoor én ondernemer met marktgerichte informatie, acties, promoties en advies over bijvoorbeeld de schapindeling. Door kennis van de consument en de markt, kunnen wij op maat gesneden acties, service en advies aanbieden.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een samenwerking of uitbreiding van je huidige partnership met AB InBev? Neem dan contact op met AB InBev op telefoonnummer 076-525 2424.

Anheuser-Busch InBev © 2018