bgbg
swoosh

Jupiler nieuwe biermerk van Sparta Rotterdam

Nederland - 03.08.2013

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is het Belgische Jupiler het nieuwe biermerk van Sparta Rotterdam. Op zaterdag 3 augustus zal bij de wedstrijd Sparta Rotterdam – Jong PSV voor het eerst Jupiler door de tapkranen van Het Kasteel in de Rotterdamse wijk Spangen stromen. Sparta Rotterdam en Jupiler zijn een sponsorovereenkomst voor vijf jaar aangegaan.

Wiljan Vloet, algemeen directeur van Sparta: “De groeiende populariteit van Jupiler in de regio Rotterdam en de actieve rol van het merk in de voetbalwereld hebben voor ons de doorslag gegeven om de lange termijn samenwerking met Jupiler aan te gaan. Eén van de prioriteiten voor de komende tijd heeft de gezamenlijke ontwikkeling van de Jupiler Lounge in het stadion als ruimte waar we onze zakelijke bezoekers in een topkwaliteit Sparta-traditie kunnen ontvangen. ”

 “Als oudste betaald voetbalclub van Nederland is Sparta een historisch icoon”, aldus Jean Jacques Velkeniers, marketing director van AB InBev, de brouwerij van Jupiler. “Ook na 125 jaar bruist de club nog altijd van de ambities. De spirit van de rood-witten past perfect bij de échte voetbalbeleving waar we ons met Jupiler mee willen associëren. Sparta wil nadrukkelijk de stap maken naar het allerhoogste voetbalpodium van Nederland, de Eredivisie, waarin wij met Jupiler al bij diverse clubs vertegenwoordigd zijn. Dat is ook het niveau waar de Kasteelclub in onze beleving thuishoort. Als brouwerij willen we hier nadrukkelijk ons steentje aan bijdragen.”

Afbeeldingen

Jupiler nieuwe biermerk van Sparta Rotterdam

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018