bgbg
swoosh

Jupiler komende drie jaar officieel partner van Bevrijdingsfestival Den Haag

Breda - 19.02.2013

Het Belgische biermerk Jupiler is de nieuwe biersponsor van Bevrijdingsfestival Den Haag. Beide organisaties bereikten overeenstemming over een samenwerking tot en met 2015. De afgelopen jaren werd het evenement in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag georganiseerd op het Spuiplein maar omdat het daar uit zijn jasje is gegroeid zal het vanaf dit jaar plaatsvinden op het Malieveld.

Gerard van den IJssel van de R.G. Ruijs Stichting, mede-organisator van Bevrijdingsfestival Den Haag, is verheugd met de samenwerking: `Verhuizen naar het Malieveld is een groot besluit voor het festival. Mede dankzij Jupiler is deze stap iets makkelijker geworden. We kunnen nu met frisse moed vooruit kijken. Jupiler is een populair biermerk, dus onze bezoekers zullen deze keuze zeker waarderen.” 
 
Voor AB InBev, de brouwer van Jupiler, is de sponsoring van Bevrijdingsfestival Den Haag een volgende stap om de positie van het biermerk in de Zuid-Hollandse hoofdstad te versterken. Marketing Director Jean-Jacques Velkeniers: “We zijn al ruim 30 jaar actief op het Haagse Parkpop en het Malieveld kennen we al van het Beatstad Festival. Jupiler associeert zich nadrukkelijk met muziek. Nu we ook het bier gaan leveren voor het Bevrijdingsfestival kunnen we met recht zeggen dat Jupiler integraal onderdeel is geworden van popstad Den Haag.”
 
In maart worden de namen van de optredende acts bekendgemaakt. Nu al is bekend dat in ieder geval zangeres Leona Philippo (winnares van The Voice Of Holland) en rapper Dio (Ambassadeur van de Vrijheid) op 5 mei naar Den Haag komen.
 
Bevrijdingsfestival Den Haag heeft komend jaar drie podia en zal net als voorgaande jaren inhoud en vermaak combineren. Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland in 1945, maar staan we ook stil bij de onvrijheid elders in de wereld. Voor het Bevrijdingsfestival Den Haag in 2013 werkt de organisatie naast de gemeente Den Haag samen met Ducos Productions, Festivents en sponsoringspecialist Wim Noordzij die de samenwerking met Jupiler tot stand heeft gebracht.
 
 
 
 

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018