bgbg
swoosh

Stem vanaf vandaag op de beste speler van de eerste periode

Zeist - 07.10.2012

De hoofdtrainers en aanvoerders uit de Jupiler League hebben al een selectie gemaakt van alle spelers in de Jupiler League en hebben gezamenlijk vier spelers genomineerd voor de bronzen stier in de categorie beste speler.

Dat talent uit de Jupiler League niet onopgemerkt blijft is de afgelopen weken wederom gebleken. Niemand minder dan Danny Hoesen, afgelopen seizoen speler van Fortuna Sittard, won vorig seizoen de bronzen stier voor beste speler van de derde periode. Afgelopen woensdag debuteerde hij bij Ajax in de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid.

De genomineerde spelers zijn Emrullah Güvenç (Helmond Sport), Michiel Hemmen (SC Cambuur), Tom van Hyfte (MVV Maastricht) en Michiel Kramer (FC Volendam). Stem vanaf vandaag op de beste speler van de eerste periode en wie weet zien wij deze speler volgend seizoen ook terug op het hoogste niveau in ons land!

Jij bepaalt samen met de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League de 'Beste Speler' van de eerste periode in seizoen 2012/2013. Breng jouw stem uit via www.jupilerleague.nl/bronzenstier en maak kans op een kwartaalabonnement voor Voetbal International. Stemmen kan vanaf zondag 7 tot en met woensdag 10 oktober.

Tijdens speelronde 9 op vrijdag 19 oktober zullen de winnaars van de Bronzen Stieren voor beste speler, beste trainer en beste talent bekend gemaakt en officieel uitgereikt worden. De topscorer van de eerste periode zal deze avond ook zijn Bronzen Stier in ontvangst nemen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018