bgbg
swoosh

Koninklijk bezoek bij Jupiler League Gouden Stier Uitreiking

Zeist - 27.04.2012

Niemand minder dan Z.K.H. Pieter-Christiaan van Oranje zal tijdens de vierde editie van de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking een stier uitreiken in een volledig nieuwe categorie.

Z.K.H. Pieter-Christiaan van Oranje zal tijdens de vierde editie van de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking op donderdag 3 mei de Gouden Stier uitreiken aan de vrijwilliger van het jaar.

Elke Jupiler League club heeft uit haar eigen gelederen een vrijwilliger genomineerd. Uit al deze vrijwilligers is door de vakkundige jury van Stichting Meer dan Voetbal (o.a. bestaand uit Jet Bussemaker en Giovanni van Bronckhorst) een selectie gemaakt van vier genomineerden. De genomineerde vrijwilligers zijn Johan Vallendulik (Almere City FC), Ria Kramer (FC Volendam), Teun de Ruiter (FC Zwolle) en Gerben Wempe (SC Telstar). Een van deze vier genomineerden zal op donderdag 3 mei de Gouden Stier voor Jupiler League Vrijwilliger van het Jaar ontvangen.

Daarnaast worden de Gouden Stier uitgereikt aan het beste talent, de beste trainer, topscorer en de beste speler van de Jupiler League seizoen 2011/2012. Stemmen op de genomineerden in de categorie Beste Speler kan nog tot en met zaterdag 28 april via www.jupilerleague.nl/goudenstier. 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018