bgbg
swoosh

Jupiler stimuleert concertbezoek met poppodia app

Breda - 09.09.2014

Om het bezoek aan poppodium concerten te stimuleren introduceert Jupiler de Poppodia Planner. Deze app bevat de actuele concertagenda’s van de Nederlandse poppodia en geeft je tips voor optredens van jouw favoriete artiesten en bands. De app draait op iOS en is gelinkt aan Facebook en iTunes voor selectie van je persoonlijke muziekvoorkeur.

Berend Schans, directeur van Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) over het initiatief: “Voor onze branche is de Jupiler Poppodia Planner een verrijking. Het helpt muziekliefhebbers in hun keuze voor het bezoeken van hun favoriete optredens en brengt hen op ideeën om naar concerten van artiesten en bands die in lijn liggen met hun eigen muzieksmaak.”

Jupiler is het biermerk van meer dan de helft van het aantal poppodia in Nederland, waaronder TivoliVredenburg, Melkweg, 013, Effenaar en Doornroosje. Marketing Manager Erik Soeteman: “Poppodia vormen een krachtig platform voor Jupiler om de merkbeleving bij livemuziekfans te verhogen.” De poppodia die Jupiler schenken staan vermeld op de 33cl en 44cl Jupiler bierblikken die dit najaar in de winkels te koop zijn.

Meer info: Jupiler.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze persberichten, dan kunt u zich hier inschrijven.

* Verplichte velden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

AB InBev Nederland: Kim Vogten, Manager Corporate Affairs (076-5252074).


Anheuser-Busch InBev © 2018