bgbg
swoosh

AB InBev als werkgever

Waarom werken bij AB InBev? 

Performance cultuur

Het bereiken van onze doelstelling om het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te worden, vraagt van ons allemaal om gepassioneerd te zijn over onze bieren, hun kwaliteit, hoe ze worden aangeboden en verkocht. Dit vraagt om enthousiasme, toewijding en een zoektocht naar continue verbetering, in alles wat we doen.

We moeten innoveren en met nieuwe producten komen, die in de veranderende behoeften van onze klanten voorzien. We dienen ervoor te zorgen dat ons bedrijf winstgevend is en waarde creëert voor onze investeerders, belanghebbenden en partners. We handelen hierbij altijd met integriteit en zorg, gedragen ons als eigenaar van het bedrijf en nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze beslissingen en de gevolgen daarvan.

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Bij AB InBev bieden we mensen met de juiste kennis trainingen en instrumenten om de verwachtingen die ze van zichzelf hebben, te overtreffen. Wij ondersteunen hen in elke fase van hun carrière.

In ruil verwachten wij dat werknemers optimaal profiteren van de kansen die ze krijgen. We rekenen erop dat ze naar een continue verbetering streven in alles wat ze doen en zichzelf uitdagende doelen stellen. Wij verwachten een open en eerlijke communicatie, zowel tussen hen en hun superieuren als met hun ondergeschikten. Bovenal zien we onze medewerkers graag toonaangevend in hun vakgebied worden, wat leidt tot duurzame resultaten.

Mensen maken het verschil

De beste zijn, betekent dat je de beste mensen in dienst hebt. Getalenteerde mensen die betrokken zijn en goed gedijen in onze bedrijfscultuur, vormen de belangrijkste pijler voor onze groei en succes op de lange termijn.


Anheuser-Busch InBev © 2018